Botezul este un nou inceput, fotografiaza-l!

Primul botez cunoscut si despre care s-a scris in Noul Testament este botezul lui Ioan. Ioan a primit numele de Botezatorul deoarece boteza oamenii. Botezul se facea in apa Iordanului si presupunea marturisirea pacatelor si o pocainta interioara pentru iertarea lor.

Aceasta zi mai poarta denumirea de crestinare si poate este cea mai importanta zi de la venirea celui mic pe lume, este ziua in care ursitoarele ii vor ura tot ce este mai bun, de aceea nu trebuie sa renuntati la fotografierea ei.

De ce sa alegeti un fotograf de botez?

Botezul este unic, fiecare moment din timpul slujbei este irepetabil si fiecare fotografie realizata va fi cu atat mai valoroasa pentru voi.

Sa alegi serviciile unui fotograf pentru botezulbebelusului tau nu inseamna un moft, peste ani iti vei aminti cu drag privind albumul cu poze sau filmarea.

De ce sa alegeti doi fotografi de botez?

Alegerea unui fotograf de botez este importanta deoarece personalitatea fiecaruia se reflecta in fotografiile realizate. Daca aveti posibilitatea va recomandam sa alegeti doi fotografi, deoarece fiecare om are un punct de vedere, un stil pe care il abordeaza si mai ales un alt unghi din care va surprinde o imagine unica.

De ce sa alegeti fotograf botez .ro?

Pentru ca realizam fotografii si filmari de neuitat la botez la tarife accesibile tuturor.  Si pentru ca ne place ceea ce facem.

Va invitam sa vizionati cateva montaje video full HD si poze de la botezurile la care am participat ca fotografi si cameramani!

Fotografii la botezuri in Bucuresti

In articolul trecut am vorbit despre importanta unui fotograf botez sau mai multor fotografi de botez. Sa presupunem ca ati hotarat sa alegeti un fotograf de botez si un cameraman la un botez in Bucuresti.

Ce se intampla cand un fotograf botez se confrunta cu mai multe botezuri in acelasi timp la biserica? Fotografii de botez, dar si cameramanii se confrunta frecvent cu aceste tipuri de botez.

Trebuie sa recunoastem ca in multe biserici, din Bucuresti cel putin, se practica botezul mai multor copii in acelasi timp. Din acest punct de vedere filmarea sau fotografierea botezului poate deveni anevoioasa. De ce?

In primul rand fotograful de botez in special va trebui sa deosebeasca invitatii unui botez de celalalt, lucru aproape imposibil avand in vedere ca abia ne-am cunoscut. Al doilea dezavantaj este supraaglomerarea bisericii, un fotograf de botez va sti sa isi faca loc pentru a face imagini din cele mai bune unghiuri, dar ce se intampla cu filmarea? Mai ales ca nu dorim “bataieli” ale camerei sau mai rau sa intre in cadru fotograful celuilalt botez exact in timp ce bebelusul fotografiat de noi este botezat in cristelnita.

Alt dezavantaj este ca fiecare cameraman si fotograf de la botez va tinde sa se apropie mai mult de persoanele pe care le pozeaza si din pacate o va face fizic si nu cu teleobiectivul, ingradind astfel cadrul nostru.

Am participat ca fotografi la botezuri de sase, chiar sapte copii, in aceeasi apa, in aceeasi biserica, in acelasi timp, aceeasi slujba pentru toti. Inchipuiti-va ca fiecare bebelus avea cate un cameraman si un fotograf de botez, in total eram doisprezece fotografi si cameramani. Acest articol vrea doar sa traga un semnal de alarma pentru ca multi parinti nu stiu de aceste practici si de multe ori se vad in fvata faptului implinit, la biserica, la ora botezului, ca in loc de un copil sunt doi, sau trei, sau chiar sapte.

Va invitam sa vedeti cateva fotografii de la botezurile “multiple” la care am participat pe site-ul FotografBotez.ro